Groenten

Hoe we rozenbomen van Floribunda hebben gekocht en geplant

Waarschijnlijk houdt elke vrouw van bloemen. Toegegeven, om een ​​of andere reden geeft niet iedereen dit toe. Maar als je 's avonds na je werk zelfs een bescheiden boeket rozen naar je vrouw brengt, zal ze zeker blij zijn. Vooral als de bloemen zomaar zonder enige reden worden geschonken. Nog niet zo lang geleden besloot ik mijn vrouw een soort boeket te geven. Alleen het was niet gesneden planten die staan ​​en vervagen. Die avond kwam ik thuis met vijf Floribunda-rozen. Vanaf dat moment begon er een verhaal dat tot op de dag van vandaag doorgaat. Als je ook denkt aan een apparaat in je tuin van een kleine bloementuin, dan ben je misschien geïnteresseerd in hoe je rozenbomen kunt kiezen, planten en voor ze zorgen.

Roos Floribunda en nonchalante kennis

Eerlijk gezegd kan ik mezelf geen kenner in tuinieren noemen. Bovendien hoefde ik nooit rozen te laten groeien. Niet dat ik niet van bloemen hield. Het was altijd maar op een of andere manier niet aan hen.

Mijn vrouw liet echter zo nu en dan doorschemeren dat in ons zomerhuisje, naast paardebloemen, meer nobele bloeiende planten kunnen groeien. Toen ik op een dag in de meest gewone magneetwinkel was, zag ik plotseling een hele tribune met rozenbomen. De zaailingen bevonden zich in verticale smalle dozen, die volwassen bloeiende planten vertoonden. Op elke, naast de naam van een bepaald ras, was er een onbekend en enigszins vreemd woord Floribunda.

Zonder enig idee te hebben hoe ik zaailingen van rozen moest kiezen, verzamelde ik meteen vijf dozen met verschillende variëteiten in de kar. De prijs van 149 roebel per doos leek mij niet al te zwaar en nu draag ik de aankoop thuis.

Dit alles gebeurde volledig spontaan. Waarschijnlijk was het voor het kopen van dergelijke dingen de moeite waard om naar de informatie op internet te kijken. Er zijn tenslotte veel reviews over Floribunda-rozen, hun variëteiten, kenmerken van de selectie van zaailingen, planten en verzorgen op het net. Die dag maakte ik echter de zogenaamde 'impulsieve aankoop'.

Toen ik al artikelen op internet las, besefte ik dat ik niet de meest succesvolle zaailingen had gekozen. Niettemin ben ik blij dat ik ze heb gekozen. Precies op deze manier behoedden we hen voor de onvermijdelijke dood.

Laten we nu eens naar mijn aankoop kijken.

Het eerste dat onmiddellijk ongebruikelijk leek, was het land van herkomst. Servië!

Het is gewoon geweldig dat jonge boompjes zo'n lange weg afleggen voordat ze in onze tuinen terechtkomen!

Floribunda Rose Varieties

Thuis werden alle dozen met zaailingen op de sofa geplaatst om te fotograferen:

Bij het kopen, zonder enig idee van de kenmerken van elke variëteit, concentreerde ik me alleen op de afbeeldingen van bloemen op de dozen. Omdat we thuis zorgvuldig met de verpakking omgingen, ontdekten we dat elke variëteit zijn eigen originele naam heeft. Zo kwamen toevallig vijf zaailingen van Floribunda-rozen in onze handen: Freesia, Minueto, Maskarade, Triumph en Blue (de foto toont 4 dozen als een monster).

De foto's op de dozen en die op het internet zijn gevonden, vonden we leuk. Alles wees erop dat in ons landhuis een prachtige miniatuurrozentuin zou verschijnen.

Slechts één omstandigheid bedierf enigszins de algemene vreugde.

Hoe de zaailingen van Floribunda-rozen te kiezen (zoals ons is verteld)

Wat is het principe om zaailingen te kiezen? In aanvulling op het beeld van bloemen op de doos, de naam van de variëteit, is het noodzakelijk om zorgvuldig te controleren dat er geen "piepende" bladeren op de jonge boom zijn. Dus zei "goed geïnformeerde mensen."

Om deze zin te verduidelijken, moet je laten zien hoe de zaailingen eruit zien:

Wat in een film is gewikkeld, is wortels met wat aarde. Sommige vreemde groene "stokken" steken uit de bundel - stekken gedrenkt in was. En al van hen - takken met bladeren.

Het probleem is dat zaailingen zonder bladeren, met takjes gevuld met groene was, geruime tijd kunnen worden opgeslagen. Het is voldoende om ze in een donkere, koele genoeg (van +1 tot +6 graden) plaats te houden. Dan kunnen de in de winter gekochte jonge boompjes veilig leven totdat ze in de volle grond planten en in een "slapende" staat blijven.

Maar als er groene bladeren op de takjes verschijnen - dat is alles. Ze moeten onmiddellijk worden geplant, anders sterven ze.

Van de vijf dozen met rozenstammen die in februari werden gekocht, waren er drie gewoon zo - 'wakker geworden'. Als je ze tot het voorjaar in dozen laat, zouden ze onvermijdelijk sterven.

Het hele ding - in de verkeerde opslag in de winkel. In de winter koopt zelden iemand jonge bomen, dus staan ​​de dozen enkele weken op de handelsvloer. In een warme en relatief heldere omgeving worden ze "wakker" en beginnen ze te groeien. Dit proces kan niet worden gestopt. Planten moeten in de grond worden geplant.

Dus heb ik onvrijwillig een nobele daad gepleegd - drie zaailingen gered. Immers, als niemand ze zou kopen, zouden ze al snel ophouden met een presentatie en zouden ze afgeschreven worden voor emissie.

Echter, sprekende redders zaailingen, we worden geconfronteerd met een probleem. Ze moesten dringend geplant worden. Aangezien er in februari geen sprake was van landingen (ik weet niet hoe je bent en we hebben nog steeds vorst en diepe sneeuw op dit moment), hebben we besloten om bloemen in gewone potten te planten.

Ik weet dat tuiniers nu hun hoofd zullen dichtknijpen en zeggen dat ze dat niet doen, maar nadat ze het internet hebben bekeken, beseften we dat dit bijna de enige manier is om planten te redden die op het juiste moment niet tot leven waren gewekt.

Hoe de zaailingen van Floribunda-rozen te kiezen (uit persoonlijke ervaring)

Ja, ja! Deze titel is al geweest. Deze invoeging werd veel later gemaakt, toen duidelijk werd dat de "niet-aangetaste" jonge boompjes de kans hebben om voor altijd in de vorm van "twijgen" te blijven. Daarom bleek wat ons eerder een verkeerde keuze leek, de meest correcte oplossing te zijn. We moeten zaailingen kopen die al wakker zijn! Laat ze in potten planten en vervolgens in de volle grond verplanten. De bladeren zijn er, het betekent dat de jonge boompjes leven en zullen groeien. Als er geen bladeren zijn, neemt de kans om geld eenvoudigweg weg te gooien vele malen toe. Bijvoorbeeld, de twee "slapende" jonge boompjes die we kochten, werden niet wakker.

Hoe we Floribunda-rozen hebben geplant

Op elke doos met een zaailing staat een instructie voor het planten in de grond. Hier is het:

In principe heel duidelijk en ondubbelzinnig. Wanneer het planten in een pot echter zijn eigen kenmerken heeft.

Het eerste dat nodig was, was om de zaailingen uit de film te bevrijden. Het uitpakken van een cocon uit een plastic verpakking met voedzame grond is geen werk voor dun aard. Het leek een beetje meer en mieren of wormen zouden uit de cocon komen. Voer de procedure beter uit op de krant.

Daarna zetten we de zaailingen in het water en zetten het alarm gedurende 30 minuten op.

Terwijl de wortels weken, waren we potten aan het klaarmaken voor aanplant. Aan de onderkant was het nodig om een ​​kleine laag geëxpandeerde kleiballen te gieten, en vervolgens de grond voor te bereiden. Ik ben bang om onattent te lijken, maar het is raadzaam om ervoor te zorgen dat het "land" voldoende is, zelfs voordat de zaailingen zijn doorweekt. Anders zul je naar de winkel moeten draven, in een poging om de tijd te hebben om binnen 30 minuten terug te komen met een extra pakket.

En hier komt het plechtige moment. Uiteraard zullen experts de landing aankunnen en zonder assistenten. We hebben rozen samen geplant. De ene hield een jonge boom vast, de andere schonk de aarde in. Overvloedig de toekomstige rozen besproeien, we plaatsen ze bij de ramen, zonder te vergeten een voorlopige foto te nemen:

Dat is alles. Nu is het alleen nog maar om ze water te geven en te hopen dat de zaailingen niet zo snel zullen groeien en zullen leven tot het gelukkige moment dat we ze van potten naar open grond verplanten. als ze überhaupt wortel schieten.

Ons verhaal met het planten van Floribunda-rozen begon op 19 februari 2017. Vervolgens nodig ik u uit om de ontwikkelingsstadia van zaailingen te volgen. Van tijd tot tijd nemen we foto's van hen en voegen foto's toe aan dit artikel. Als er niets zieligs gebeurt, ziet u al bloeiende rozen op ons zomerhuisje.

Drie weken zijn verstreken

Tot onze grote vreugde, alle drie zaailingen van rozen met succes aangepast, begon te groeien en groen te worden. Deze foto werd drie weken na het ontschepen genomen. Terwijl de rozen "leven" in bloempotten, maar binnenkort zullen we ze vrijgeven, in open grond.

Precies een maand is verstreken

We keken een tijdje niet naar de zaailingen en toen we vandaag achter het gordijn keken, hapten we naar adem! Een van de rozen bloeide in een aangenaam geel. De grootte van de bloem is echter niet zo groot als op de foto. Niet meer dan 5-6 cm in diameter. Op het tweede jonge boompje verschenen vijf knoppen tegelijk. Binnenkort zal hij ook tevreden zijn. De derde struik heeft nog geen verrassingen voorbereid. Misschien zullen ze later zijn.

Het is anderhalve maand geweest

Tevergeefs hoopten we dat de gele bloem minstens iets groter werd. Het lijkt erop dat hij eraf valt. Het is opmerkelijk dat de bloembladen hun kleur hebben veranderd in bijna wit, en de uiteinden van de bloembladeren werden roze.

Maar een ander rozenplantgoed was helemaal niet hetzelfde als dat het op de doos was getekend. Het lijkt erop dat het opnieuw zaaien van zaailingen plaatsvindt. Toen de knoppen verschenen, wachtten we op prachtige rode bloemen. Zoals afgebeeld op de doos. Helaas, in plaats van sierlijke wervelende bloeiwijzen, zag onze blik er als volgt uit:

Ze zijn natuurlijk ook mooi, maar. dit is niet wat we verwachtten. Ik wilde grote bloeiwijzen zien van precies deze vorm en kleur, die op de doos werden getoond. Vandaar het morele. Meer in de winkel Magneet Ik koop geen zaailingen van rozen. Natuurlijk, ons experiment gaat door, ik zal doorgaan met het laten zien van de voortgang van planten, sinds ik het beloofde. Ik hoop dat wanneer de rozen in de volle grond worden geplant en groeien, de bloemen zelf ook groter worden.

50 dagen zijn verstreken

Ik wil laten zien hoe het derde plantgoed vordert. Eerder liet ik het niet zien, omdat het niet floreerde. Niettemin haalde hij significant de andere twee zaailingen in de groene massa in. Zelfs zonder bloemen is het heel leuk om naar te kijken. Ik vraag me af in welke kleur hij zal bloeien?

52 dagen zijn verstreken

En dit is weer een rozenplantgoed. We hebben het later afgezet. En hij heeft ons ook behaagd met een bloem. Van alle reeds bloeiende jonge boompjes is de nieuwe bloem de grootste.

70 dagen zijn verstreken

Een van de eerste geplant zaailingen heeft geen haast om ons te behagen met bloemen. Maar het bleek de meest groene en uitgestrekte. Ik wed dat het rood kleurt. wel, als het al bloeit.

84 dagen zijn verstreken

Het gebeurde eindelijk. Vandaag hebben we de planten in de volle grond geplant. Ze groeven putten met een diepte van anderhalf bajonet, een grote afwatering werd toegevoegd aan de bodem en onze rozen werden "vrijgegeven". We hopen, wortel schieten!

Het einde van juli. Floribunda gratis

We hebben lang op dit evenement gewacht. De overgebleven rozen zijn nog niet gebloeid en de gele heeft ons eindelijk tevreden gesteld met een nieuwe bloem. Bovendien bleek het veel groter dan de eerste keer, toen de plant nog in de pot zat. We hopen dat andere rozen uiteindelijk het voorbeeld zullen volgen.

Het begin van september. Het resultaat

Ze zeggen dat kippen tellen in de herfst. Dus we willen het experiment graag samenvatten. Van de vijf oorspronkelijk gekochte rozenstruiken van Floribunda zijn er nooit twee gestegen. We landden ze regelmatig in de grond, maar het lijkt erop dat ze nog steeds dood waren in de winkel. Dit is een kwestie van welke jonge boompjes beter te kopen zijn: diegene die al "wakker zijn" en begonnen te groeien, of degenen die nog steeds "slapen", in de staat van stokken gevuld met was. Eerst dachten we dat we al niets hadden gekocht dat was ontwaakt. Nu is het duidelijk dat dit precies is wat er moet gebeuren.

De overgebleven drie zaailingen, vrijgelaten in het wild, verrasten ons regelmatig met bloemen.

In tegenstelling tot onze zorgen, nam de grootte van de bloeiwijzen keer op keer toe. In de loop van de tijd bereikten ze zo'n omvang dat ze op de dozen met zaailingen te zien waren. Hier zijn twee rozen half september:

Voor de kou sneden we de spruiten een beetje en bedekten ze met bloempotten voor de winter. We hopen dat we volgend voorjaar het verhaal kunnen voortzetten.

http://proverilnasebe.com/index.php/exp/tovill/garden/209-floribunda.html

10 beste variëteiten van Floribunda-rozen

Beginnende telers zijn eraan gewend geraakt dat de roos grillig en veeleisend is. Maar de populariteit van rozen groeit elk jaar, en fokkers verliezen hun enthousiasme niet bij het kweken van rassen en hybriden van buitengewone schoonheid. In de middelste zone is het opgegroeid met een schuilplaats, en dit is de gebruikelijke fase van landbouwtechniek. De meeste variëteiten zijn geacclimatiseerd in de 5-6 zone, maar niets voorkomt dat ze in de 4 zone groeien. Alleen moet er rekening mee worden gehouden dat decoratie in ongewone omstandigheden niet volledig wordt bekendgemaakt. Voor 4 - 3 zones zijn relatief onpretentieuze Floribunda-rozen. We presenteren u de beschrijving en foto's van de beste variëteiten van Floribunda-rozen - volgens beoordelingen van ervaren tuiniers.

Beoordeling van de beste variëteiten van Floribunda-rozen

Top Floribunda Middle Growth Roses

  • ziekteresistentie
  • verdraagt ​​regen tijdens de bloei
  • zacht zoet aroma aanwezig
  • vitaliteit
  • eenvoudige kleur en vorm van een bloem
  • vroeg, overvloedig en continu bloeiend
  • goede winterhardheid
  • hoge weerstand tegen echte meeldauw en zwarte vlek
  • bloemen zijn bestand tegen regen
  • aangetast door roest in de regio's van de ziekte
  • overvloedige bloei
  • lang houdt een bloem vast, maskeert breekt in bloei
  • hoge ziekteresistentie
  • goede winterhardheid en vypryvaniya-resistentie
  • vitaliteit
  • kleine bloemen
  • in de zon vervaagt de kleur
  • dichte badstof grote bloemen
  • bloemen bederven niet bij regenachtig weer
  • vitaliteit
  • gemiddelde winterhardheid, neiging tot verslapping
  • Voor het verkrijgen van een mooie vorm van de struik is bekwame vormgeving vereist

We vervolgen onze ranglijst van veel van de meest geliefde Franse Floribunda-rozen met contrasterende kleuren. Bush 60 - 80 cm hoog, compact, gecomprimeerd. De bladeren zijn helder, dof. Terry bloem, gecupt, 8-10 cm in diameter, wit met een frambozenrand op elk bloemblad, terwijl de rand opent, wordt het een donkere kers met een scherpe overgang. Aan de buitenzijde van het bloemblad is de rand afwezig, dus aan de knoppen aan het begin van de ontbinding domineert de witte kleur. Op elke foto worden 3 - 7 bloemen gevormd. Verwijst naar de opnieuw bloeiende variëteiten, omdat er een merkbare breuk is tussen de golven. De tweede bloei is bescheidener dan de eerste. In termen van ziekteresistentie neemt het een middenpositie in en lijdt in nadelige jaren aan poederachtige meeldauw en vlekken. Tot regenachtig weer, gemiddelde stabiliteit. In strenge winters met weinig sneeuw bevriest.

  • heldere ongewone kleuren
  • grote bloem
  • er is een bloeiperiode
  • gemiddelde winterhardheid
  • gebrek aan smaak

De beste lange floribunda-rozen

  • grote en felgekleurde bloemen
  • vervagen weerstand
  • goede immuniteit
  • bescheidenheid
  • lange knopopening

Nieuwe Amerikaanse selectie. Bush tot 90 - 95 cm dik, met een bolvormige groeiwijze. Terry bloem, met een diameter van 5 - 8 cm (met zorgvuldige zorg tot 10 - 12 cm), goblet-vormig, aan het begin van de ontbinding heeft de kleur van "melkchocolade", die met volledige openbaring een lavendelschaduw krijgt. De zoete geur voelt goed. Schiet met enkele bloemen of toppen van 3 stuks. Hij bloeit de hele zomer door, zonder onderbreking. De weerstand tegen echte meeldauw is hoog, maar kan worden beïnvloed door zwarte vlekken. Regen bloeiwijzen verdragen goed.

  • ongewone kleuren
  • goblet bloem
  • continue bloei
  • regendichtheid
  • gemiddelde weerstand tegen zwarte vlek
  • lage vorstbestendigheid
  • de struik groeit langzaam
  • interessante kleuren
  • continue bloei
  • uitgesproken aroma
  • hoge ziekteresistentie
  • bloemen hebben geen last van frequente regens
  • bevriest in strenge winters
  • losse bloem

De naam van de Renaissance rechtvaardigt nostalgische gedeponeerde bloemen van adellijke kleur. Vertakte struik, krachtig, hoogte van 70 - 80 cm tot 100 - 120 cm, afhankelijk van de groeizone, heeft een enigszins spreidende verticale groeiwijze. De bladeren zijn talrijk, leerachtig. De bloem is felroze, gelijkmatig gekleurd, in het midden is verdeeld in 4 segmenten, dichte badstof, met een diameter van 7 - 10 cm, in de vorm van een brede kom. Er is een zwak maar aangenaam fruitig aroma. Op één foto worden 3 - 5 bloemen gevormd. Zeer gewaardeerd voor weerstand tegen regens, weerstand tegen belangrijke ziekten, goede winterhardheid en continu mooie bloei. Variëteit kweekt telers uit 4, 3 en 2 zones.

  • verdwijnt niet in de zon
  • grote opzichtige bloem
  • bloeien zonder onderbreking
  • goede immuniteit
  • tolereert strenge winters
  • enkele bloemen op de fotoshoot
  • Overvloedige en levendige bloei zonder onderbreking
  • de snelle groei van de struik
  • uitstekende immuniteit
  • goede winterhardheid
  • kleine bloemen

Floribunda-rozen - het resultaat van interspecifieke kruising van polyanthusrozen en hybride theeroosjes. Ze worden vaak hybride-polyanthum bloembedden of struikrozen met bloeiwijzen genoemd. Een groep floribunda-rozen heeft de volgende kenmerken:

  • overvloedige en lange continue bloei (in de noordelijke regio's worden soms golven met een korte pauze genoteerd);
  • verhoogde winterhardheid;
  • goede immuniteit en veerkracht;
  • bloemen van kleine diameter in 4 - 8 cm worden verzameld in bloeiwijzen (boeket bloementype);
  • de afwezigheid en lage intensiteit van de smaak;
  • decorativiteit die enigszins inferieur is aan de thee-hybride vertegenwoordigers.

Afhankelijk van de hoogte van de plant worden de variëteiten in de groep verdeeld in stoeprand (tot 40 cm), gemiddelde groei (60 - 80 cm) en hoogte (100 of meer cm). Onder tuinders zijn middelgrote en grote variëteiten van rozen van floribunda de grootste vraag. In zone 4 is er vaak een afname van de parameters die door de opdrachtgever zijn opgegeven, en hoge variëteiten bereiken mogelijk niet 1 m. Floribunda-rozen zijn goed in het vormen van een struik, groeien in containers en ontvangen een stengelboom.

http://www.expertcen.ru/article/ratings/luchshie-rozy-floribunda.html

Floribunda rozen beoordelingen


Berichten: 2547
Geregistreerd: 13.9.2009

Cottage in de regio Leningrad

Natasha, en om een ​​lichtpuntje te creëren is genoeg, of heb je er een paar nodig? En hoe is het met de vorm van een struik: compact of uit elkaar valt?
Ik kijk ook naar dit nieuwe product.


Berichten: 2285
Registratie: 10.2.2010
Van: Arkhangelsk

Vakantiehuis in Arkhangelsk

Als je alleen plant als solitaire, dan denk ik dat je de methode van boeketplanten van drie zaailingen moet gebruiken. Als je in het gezelschap van andere rozen plant in een klein bloembed, is één voldoende. Als het bloembed groot is, moet de vlek respectievelijk worden vergroot. In het eerste jaar is het moeilijk om te zeggen over de vorm van de struik, maar de scheuten zijn erg sterk, rechtopstaand, vallen niet eens met een groot aantal bloemen, waaronder na de regen. Ik ging zitten met een afstand van 50 cm.


Berichten: 4507
Registratie: 9.9.2008
Van: Moskou


Berichten: 681
Geregistreerd: 14.2.2009
Van: Moskou

Huisje in de buitenwijken

Poëzie is een prachtige roos. Niet ziek, niet wispelturig, mooi! Een van mijn favoriete rozen! In de hitte brandt het niet, de regen bederft het niet, de bloem houdt heel lang vast. In één woord - een schat, geen roos! Ze heeft een bloeistilte, maar die is niet groot. Op de laatste foto bloeit meer dan een week.


Berichten: 721
Geregistreerd: 14 september 2009

Vakantiehuis in de regio Tula


Berichten: 518
Geregistreerd: 14.9.2008
Van: Moskou

Huisje in een huisje in het district Pushkin van SNT

Ja, zij was het die bij mij was: een slimme roos. Helaas was het bevroren. We moeten het ook in het voorjaar bestellen.

Mijn echte naam is Stella.


Berichten: 4107
Registratie: 10.9.2008
Van: St. Petersburg

Cottage in de wijk Vyborg

Stella, terwijl Stella stil is, zal ik antwoorden. Ik heb Leonardo aan het begin van de zomer in de hoogte: 50 cm, aan het einde van 90-100, in de breedte: 60-80 cm. Hij bloeit bijna zonder onderbreking. Zeer aan te bevelen.

Bericht is bewerktEugine - 06.9.2010, 20:36


Berichten: 721
Geregistreerd: 14 september 2009

Vakantiehuis in de regio Tula

Stella, hallo! Vertel me, pliiz, is Leonardo da Vinci lang of floribunda breed en bloeit hij de hele zomer?
Bedankt!
[/ quote]
Hallo hallo Leonardo wordt beschouwd als een lage roos, maar ik groei het gestaag naar 1.10 - 1.20 aan het einde van het seizoen. Op de foto - de eerste golf van bloei na de lente vormende trim. Het wint uitstekend, het is zelfs zielig om te snijden, maar als gevolg daarvan bloeit "van boven naar beneden." Krachtige bloesems, een paar keer per seizoen, maar er zijn er bijna geen bloemen, slechts een paar. Dit jaar, blijkbaar vanwege de hitte, waren de bloemen klein in de zomer, dus het maakte geen foto's meer. Maar in feite is er al veel over deze rozet gezegd, dus het kan heel moeilijk zijn om het te noemen, maar wat te doen als we het hebben over succesvolle floribunds - je kunt niet zonder!

PS. Ik hou van je handtekening! (Je weet wat ik bedoel!)


Berichten: 2823
Geregistreerd: 10.9.2009
Van: Moscow Izmailovo

Vakantiehuis in de regio Kaluga, Borovsky


Berichten: 4107
Registratie: 10.9.2008
Van: St. Petersburg

Cottage in de wijk Vyborg


Berichten: 576
Registratie: 2.1.2009

Vakantiehuis in Tosno wijk Len.obl.

Ik weet dat de tuin bloeit! Wanneer zulke mensen in het Sovjetland zijn!


Berichten: 2823
Geregistreerd: 10.9.2009
Van: Moscow Izmailovo

Vakantiehuis in de regio Kaluga, Borovsky


Berichten: 7527
Registratie: 10.9.2008
Van: Minsk


Berichten: 2823
Geregistreerd: 10.9.2009
Van: Moscow Izmailovo

Vakantiehuis in de regio Kaluga, Borovsky


Berichten: 7527
Registratie: 10.9.2008
Van: Minsk


Berichten: 4107
Registratie: 10.9.2008
Van: St. Petersburg

Cottage in de wijk Vyborg

Iers, dan kan ik je aanbieden van mijn meest geliefde, zeer winterharde en pretentieloze: Leonardo da Vinci - Meilland - deze roos zal je nooit in de steek laten, bloeien niet alleen voor een lange tijd, maar heel lang in een enorm boeket..
Tchaikovski - Meilland is een mooie witte en crème roos, goed overwinterende, uitbundig bloeiend, en een charmante bloemvorm met verschillende tinten. Zeer betrouwbaar.
Jean Cocteau - Meilland, een volledig pretentieloze, niet ziek met iets roos, een recordhouder in bloei - bloementuinen: drie weken, terwijl het uiterlijk van de bloem helemaal niet verandert en er zijn veel van zulke kantvlinders.
Bordure Rose-Delbar, een serie borderrozen op Delbar in hoogte als de gemiddelde floribunda, bloeide vroeg op en bloeit nog steeds. Regen, hitte, hagel heeft niet eens "nies" en welke prachtige bloemen en rokken heeft ze.
En tenslotte, Goldelse-Tantau, ze hebben hier veel over geschreven, als je een lage Floribunda cm-40 hebt, dan kun je het overwegen en op de voorgrond zetten.

Ik zou blij zijn als een van de voorgestelde fit.

Tanyush-Sablinka, je kunt je flowerbed van 25 rozen laten zien, dan is het makkelijker om je vraag te beantwoorden.

Bericht is bewerktEugine - 10.9.2010, 9:25

http://flower.wcb.ru/index.php?showtopic=6863

Forum Land Antwoord Galaxy

Huisje, tuin, tuin, bloementuin en natuurlijk gezamenlijke bestellingen, alles draait om je hobby!

Floribunda Roses

Floribunda Roses

Het bericht Knora »11 maart 2011, 10:49

Rozen van de Floribunda-groep (Fl., F1.) Werden gevormd als gevolg van complexe fokwerkzaamheden. Vanwege de vele voorouders zijn de eigenschappen van Floribunda-rozen zeer divers. De hoogte van de struik varieert van 30-40 cm tot 1,3 meter, de scheuten zijn groter dan die van de Chinese hybride, de struik is compacter, de bladeren zijn overvloedig. De bloemen zijn meestal in de bloeiwijzen, maar af en toe zijn er single. Het grote voordeel van Floribunda-rozen is een lange bloei, bijna tot de eerste nachtvorst. Het kleurenspectrum is ongewoon breed: van wit tot donkerrood, samen met oranje, crème en bontachtige bloemen, er zijn variëteiten die van kleur veranderen tijdens de bloei. De gele knoppen van de Masquerade-variëteit (Masquerade, 1949) worden bijvoorbeeld rood in de loop van de tijd - dus op een struik staan ​​bloemen met verschillende kleuren.
Bestendigheid tegen ziekten, te oordelen naar studies, deze rozen zijn meer dan die van de Chinese hybride, maar sommige variëteiten worden sterk beïnvloed door echte meeldauw en zwarte vlek. De winterharde, ziekte-resistente decoratieve variëteiten van de Floribunda-groep zijn Europeana (Europeana, 1963) met donkerrode bloemen, geeloranje-roodgekleurde Mysterium (Mysterium, 1963), gele Jan Spek (1966), witte Ivoormode, 1958).
Floribunda-rozen worden herhaaldelijk gekruist met China Hybrid. De variëteit Queen Elizabeth, die zo anders was dan zijn ouders, dat de nieuwe Grandiflora-groep moest worden uitgekozen (Grand., Gr.), Kreeg wereldfaam. Bloemen in deze groep rozen zijn vergelijkbaar in vorm met thee-hybride, groot, meestal verzameld in bloeiwijzen. Heesters hoog, uitgestrekt, met veel blad. Ziekte en vorstbestendigheid is hoger dan die van China Hybrid. Grandiflora-rozen zijn geschikt voor landschapsarchitectuur en teelt in tuinen, maar zijn ook goed voor forceren en snijden. Een van de mooiste vertegenwoordigers van deze groep is nog steeds Queen Elizabeth met roze bloemen, evenals kersenkers (Cherry Glow, 1959), bloedrood Vrennende Libe (Brennende Liebe, 1956).
R. Kokovkin

Het verhaal van de Floribunda-tuingroep rozen wordt geassocieerd met de naam van de Deense fokker Poulsen, die door het kruisen van de Chinese hybride en de Polyanthic rassen heeft verkregen die de deugden van hun ouders erfden. In het proces van verdere hybridisatie en selectie verschenen tal van cultivars, die door hun kenmerken niet in het kader van de tegen die tijd bekende groepen pasten. Daarom identificeerden ze in het midden van de vorige eeuw een nieuwe groep en noemden deze Floribunda (Floribunda), wat 'bloeien' betekent.

In de late jaren 70. van de vorige eeuw, na de introductie van nationale classificaties in sommige staten, behielden Floribunda-rozen in sommige landen hun naam, en in andere werden ze bekend als "sproeirozen met knoppen", "hybride-polyanthus" en zelfs "bloembedrozen". De Russische classificatie heeft de naam Floribunda achtergelaten voor deze groep rozen. Opgemerkt moet worden dat veel publicaties die recent zijn verschenen niet voldoen aan de systematiek die in het land is aangenomen, wat verwarring en verwarring bij de classificatie van rozen (noot van de auteur) creëert.

Deze groep bevat dus variëteiten met grote bloeiwijzen, bijna continue bloei, in grootte en vorm van een bloem, evenals een breed scala aan kleuren die doen denken aan Tea-hybride. Ze erfden goede ziekteresistentie en een hoge winterbestendigheid van de Poliantovs. De populariteit van Floribunda-rozen is toegenomen met de komst van nieuwe bloeierassen die bijna net zo goed zijn als de schoonheid, elegantie en geur van de theehybride bloemen. In de afgelopen jaren zijn veel cultivars in deze groep verschenen, waarvan de onderscheidende kenmerken kort en kleinbladig zijn. Deze rozen worden door sommige veredelingsbedrijven geselecteerd voor een subgroep binnen Floribunda, in andere worden ze als Patio-rozen weergegeven. In Rusland zijn deze rozen net begonnen te verschijnen.

Vanwege hun voordelen (lange decoratieve effecten, overvloed aan kleuren en aromatische tinten, uitstekende kwaliteit van bloemen in sommige moderne variëteiten, pretentieloosheid, hoge winterweerstand) zijn de Floribunda-rozen erg populair. Ze worden geplant in bloemstelsels, langs tuinpaden, in randen, in enkelgesorteerde groepen, van waaruit je interne lage heggen kunt maken. Ze zijn prachtig in de standaardvorm, vooral de geurige cultivars. Sommige soorten worden gebruikt voor forcing en kamercultuur.

http://dachniiotvet.galaktikalife.ru/viewtopic.php?t=627

Floribunda rozen beoordelingen

Zoals later bleek, hebben we slechts twee discussies over de meest voorkomende rozen op onze site - hybride thee en rosebuds. Het concept "floribunda" impliceert op zich een rijkelijk en constant bloeiende roos. Veel van hen hebben echter nog steeds een tekort aan stabiliteit en lange pauzes in de bloei.

Ik zou graag op één plaats een lijst met dergelijke rozen willen verzamelen, zoals bijvoorbeeld Jubile du Prince de Monaco, of Red Leonardo da Vinci, gekenmerkt door een hoge weerstand tegen ziekten en weersverschijnselen en bloeiend van mei tot vorst, omdat je een vakantie in de tuin wilt. Vakantie en recreatie.
Eventuele suggesties?

http://www.rosebook.ru/topics/zz/samye-ustojchivye-i-obilno-cvetushhie-floribundy

Rozen Floribunda.

Goede middag Vandaag wil ik mijn ervaring met het kweken van floribunda-rozen in de datas delen. Ik hou zoveel van rozen, ik kan niet de vreugde overbrengen die ik heb van hun schoonheid! Voor mij deze bloem - en de charme en wilde passie.

Deze twee rozen - floribunda, in tegenstelling tot mijn andere rozen: - "Samba", "Nina Weibull", "Queen Elizabeth", "Blue Bajou", "Abraham Derby" hebben geen namen, of liever ik ken ze gewoon niet. Kocht op de tuinmarkt als een verscheidenheid aan "tijger" -rozen. En in feite.. Lees meer »leek rozen compleet verschillende kleuren.

Ik hou van rozen en ik groei ze met plezier in de datsja. De voorkeur gaat uit naar rozen van het Floribunda-type. Deze proza ​​zijn geweldig voor de tuin. Mijn floribunda-rozen bloeien van juni tot de vorst, om te schuilen voor de winter. Hier snij ik rozen voor de winter onderdak.. Lees meer »tia en besloten om een ​​beoordeling te schrijven.

Ik ben al lang bezig met het schrijven van een recensie over wat ik al heel lang doe en waar ik dol op ben. Het begon allemaal met een paar struiken hybride theeroosjes, nu zijn de struiken 25-30 floribunda. Laat het klein zijn voor iemand, maar ik koos de meest stabiele voor mezelf. En zeker de 4e zone!

Ik hou van mijn rozen! Hoewel ik geen eigen moestuin heb, haal ik het af van mijn schoonmoeder en mijn moeder, koop ze en plant ze en heb er veel plezier van. En in het voorjaar heb ik alle vensterbanken gevuld met zaailingen, nou ja, ik kan het niet helpen bloemen te planten, over het algemeen goedkoper om te kopen. Lees meer "via Cn, je weet natuurlijk niet wat er zal komen, maar...

Mijn liefde voor rozen begon onlangs en beperkt tot de grootte van mijn achtertuin. Dwerg, klimmen, beteugelen, bodembedekker, hybride thee, floribunda, hoe kun je zo'n schoonheid weerstaan? En de smaak?

Rozen zijn zeker heel mooie bloemen. Maar ik vind ze niet echt leuk. Maar mijn tante is dol op hen. Op haar site kun je zoveel verschillende rozen vinden dat je je soms afvraagt ​​waar deze vrouw zoveel kracht en geduld heeft om zoveel interessant te worden.. Lees meer »op je site.

Ik ben dol op rozen, maar wie houdt er niet van. Dit zijn de mooiste bloemen. Toen mijn man en ik het huis kochten, deed ik het eerste wat ik deed op de site, dus het plantte rozen. Het was moeilijk om ze in de winter in ons klimaat te houden, maar ik heb het geleerd. Natuurlijk was het niet gedaan zonder p.. Lees meer »veeg, maar leer van fouten.

Ik heb nooit liefde voor snijbloemen gevoeld! Ik zal me een moment verheugen en het aan iemand anders geven, of het in een vaas doen en het vergeten totdat ik volledig verdor (ik verander het water voor eens en voor altijd)!

http://otziv.net/rozy-floribunda

Kiev Garden - een forum voor goed humeur

Tijdzone: UTC + 2 uur [Zomertijd]

Tien van de beste rozen die MOETEN groeien in je tuin!

Ik zal ook de rassen tonen die naar mijn mening de beste met de beste kunnen worden genoemd. Mijn belangrijkste selectiecriteria zijn regenbestendigheid (voor de Karpaten is het erg belangrijk), de overvloed aan bloei, de schoonheid van de struik en bloem, een goede gezondheid.
Rosarium Uetersen. Ik waardeer het erg. Al 11 jaar, altijd mooi, super overvloedig, bestand tegen slecht weer, waardige herhaalde bloei, goede gezondheid, alleen liefde voor de variëteit:
(dit is een foto van 2013):

Versigny - zeer overvloedige bloei, heldere mooie bloemen, weerstand tegen zweren en regen:

Chippendale Ik ben dol op een zeer uitbundige bloei, weerstand tegen slecht weer:

Caramella liefde voor felle bloemen, overvloedige bloei. Heesters om afzonderlijk te fotograferen, zullen niet werken, dus geplant:

Jubile du Prince de Monaco is een heldere, overvloedige bloei, weerstand tegen regen, ik waardeer het echt dat re-ontplooiing niet in overvloed inferieur is aan de eerste, die geen tweede klasse met mijn beschikbaar:

Molineux houdt van overvloedig, bijna continu, bloei:

Ik houd van Pierre de ronsard (Eden Rose) voor mooie, grote bloemen, prachtige kleuren en omdat de variëteit redelijk betrouwbaar was. De weerstand tegen regen is redelijk goed, maar ik zet hem onder het dak van het huis, het dak is erg hoog, het regent, niet alles:

Sahara is een rijkbloeiende variëteit, de bloei is bijna continu, trekt sterk aan:

First Lady waar ik van hield voor een heel speciale schoonheid bloemen. Er zijn tot nu toe weinig waarnemingen, maar de variëteit zou opnieuw planten, het is de moeite waard:

Alan Titchmarsh bloeit rijkelijk:
(foto van 2012):

Clair Matin bloeit elk jaar één van de eerste rozen, bloeit rijkelijk, herbloeit snel, interessante kleurmodulaties in de bloemen:

Golden Border zeer bloeiende roos:

Ik hou van Ventilo voor grote bloemen met een speciale structuur en prachtige kleuren:

Crocus Rose is ook een behoorlijke variëteit, de beste witte kauwgom voor mij:

De lijst kan lang blijven bestaan. maar deze variëteiten zijn de eerste in de lijst met rozen die moeten worden geplant.

http://kievgarden.org.ua/viewtopic.php?p=387623

LiveInternetLiveInternet

-Zoeken op dagboek

-offertes

Loop door de tuinen - "Bloem jam." "De dag zal komen dat je je ogen opent en ziet: de tuin is het waard.

Pink country, VDNH Faded, roos, droevig geademd, zon, kijkend naar de zon ondergaat door paarse zonsondergang, Move.

Siamese tulp Siamese tulp. hij - Kurkuma - is ook een verwant van gember, oche.

Tuinen voor "Flower Jam" In de takken speelt de wind met gebladerte, De tuin ontmoet de dageraad door zingende vogels, C.

Bloemen van de stad. In steden waar het ochtendgloren niet zichtbaar is in de winter, Waar de afstand achter daken verborgen is, In het voorjaar.

-Categorieën

  • Zaaien en reproduceren. (291)
  • Zaden en zaailingen. (149)
  • Stekken, stekken, delen. (62)
  • Topdressing, kunstmest, compost. (157)
  • Masterclasses, plannen en plannen (153)
  • Water. (53)
  • MIJN bloemen. (748)
  • Indoor bloemen. (455)
  • Orchideeën. (37)
  • Eenjarige bloemen. (174)
  • Petunia. (35)
  • Vaste planten. (735)
  • Clematis. (52)
  • Lelies. (42)
  • Onkruid. (40)
  • Pioenen. (35)
  • Fruit en moestuin. (802)
  • Groenten, pittige kruiden. (481)
  • Fruit, bessen en fruit. (207)
  • Bomen, struiken. (405)
  • Naaldhout (43)
  • Rotstuin, andere bloemen. (120)
  • ROZEN. (190)
  • Ziekten en plagen. (219)
  • Bloemsamenstellingen. (162)
  • DESIGN. (444)
  • Deco ideeën. (454)
  • Handige TIPS, links. (1008)
  • Vragen aan tuiniers. (270)
  • Tuinen van de wereld. (182)
  • Recepten gerechten en kruidengeneeskunde. (183)
  • Gesprekken, vergaderingen, uitwisseling. (119)
  • Ruilen en verkoop van bloemen. (1)
  • Sommige teksten en romantiek. (223)
  • Download tijdschriften, boeken, programma's. (143)

-Tags

-referenties

-muziek

-Fotoalbum

-Regelmatige lezers

-gemeenschap

-uitzendingen

-statistiek

Roses. Welke soorten hebben goede "aanbevelingen" gekregen voor weinig onderhoud en niet de beste zomer) (deel 2)

Isabella_Nilova alle berichten van auteur
Laten we het gesprek over rozen voortzetten) zelfs de herinneringen aan hun geweldige bloemen en geuren verwarmen de ziel op deze koude dagen. Ik kijk door talloze foto's en lach. En kijk nu al uit naar wanneer ik kan zien hoe de knoppen op mijn schoonheden beginnen te bloeien)
Ik zal je vertellen wat scrubs (bush), floribunda van verschillende initiators me plezieren en jou kunnen plezieren.
Ik kan bekennen dat ik de voorkeur geef aan rozen uit Cordes, Tantau, Meyane, Delbar, Harkness en David Austin. Natuurlijk geven sommige rozen van Massad en Guyot me een euforisch gevoel, maar ze worden "gehoord" voor een warmer klimaat en veel klachten in de afgelopen 2 jaar dat zaailingen last hebben van roest, of geïnfecteerd raken, of in ons klimaat grijpen ze het snel aan. En na het bekijken van veel nieuwe producten van deze initiators, zie ik in hen "oude gezichten", eerder gezien in de "fabrikanten" waar ik de voorkeur aan geef. Massad en Guyot, naar mijn mening, vertrouwt op de flitsende en "chic" van de bloem. Je kunt je aandacht richten op de rozen Poulsen en zijn Renaissance-serie, ik kan niet meer zeggen. het is aan jou.
Ik heb vooral rozen van Tantau, Meyana en Cordes. Bovendien zijn de zaailingen die zijn gekocht bij de kwekerij Topalovich niet slechter dan de zaailingen van de "ouders". En dat is ook belangrijk als je een paar dozijn koopt, niet één, maar twee keer goedkoper) Nou, dit is mijn mening)
Meyanovskie - Eden Rose (Pierre de Ronsard), Decor Harlequin, Concerto 94, Leonardo da Vinci, Polka, Prince Monaco's Jubilee, Scarlett. Ik herinner me nu niet alles, maar deze variëteiten van rozen maken me altijd gelukkig. Ik kan alleen opmerken dat Pierre de Ronsard (Eden Rose) in een regenachtige zomer de knoppen misschien slecht onthult, maar ik vergeef hem zo'n "grilligheid" voor zijn eenvoudig onverdraaglijke schoonheid) Eerlijk gezegd, een van de mooiste rozen. Ik kan me geen tuin zonder voorstellen. Integendeel, het is niet klimmen in ons klimaat, maar een grote struik (bush) tot 2 m.
(op de bovenste foto)

(Pierre de Ronsard is hier eind oktober na een koude zomer)

U kunt niets zeggen over Leonardo da Vinci - een zeer bekende variëteit die zowel gezond als overvloedig is.De oude variëteit Concerto 94 bloeide prachtig en reageert helemaal niet op alle weersomstandigheden. Hij bloeit met hoeden van perzikroze bloemen, het gebladerte is donker, glanzend, wordt nergens door aangetast. Hoogte tot 1 m.

Lenardo da Vinci

Decor Harlequin


Scarlett (bodembedekker)

Ik zou meer variëteiten Botticelli, Bonika, Kollosal Mayan, Red Leonardo da Vinci, Swoni, Tsjaikovski aanraden.
Verjaardag van de Prins van Monaco.

Kordesovskie - Westerland, Larissa, Lavaglyud, Lyuhtkoning Lucia, Angela, Rosarium Utersen, Zaide, Schneevitchen.
Al deze soorten scrubs en floribund hebben zich al lang gevestigd van de beste kant van mij op de site.
Ik zou ook adviseren - Bremen Stradumuskanten, Caramella, Gartnerfroyde, Hansaland, Gerbruder Grimm, Huis en tuin, Cosmos, Lions-Rose, Pomponella, Rosenphy.

Tantau-variëteiten Ik heb een hybride theegroep en klim. Van floribund Aspirin Rose, dezelfde variëteit is nog steeds besteld voor dit voorjaar. De variëteit is zeer gezond, probleemloos, mooi in bloei in "moeilijke" omstandigheden van weinig onderhoud en vochtigheid, het warme klimaat is ook geen belemmering)


Voor deze lente heb ik zaailingen (floribunda, shrabs) besteld uit Tantau - Baylando, Chippendale, First Lady. Ik adviseer hen ook aan u, evenals Astrid de karaf von Hadelberg (een grote roos), Belvedere, Heidi Klum Rose, Mariateresia, Pastella, Rococo, Sahara.

Nu hebben we rassen van rozen besproken uit de floribundagroepen en shrabs (bush), die iets "aanraken" op de bodembedekker. In de volgende post zal ik het hebben over theehybride en klimrozen, die naar mijn mening uw aandacht verdienen en niet zullen teleurstellen als u uw tuin ermee decoreert.
En nu nog wat meer van mijn rozen)

http://www.liveinternet.ru/community/901126/post257524810

Floribunda rozen - kleurrijke bloei in de tuin met zeer eenvoudige zorg

Mijn passie voor rozen begon een paar jaar geleden.

Als gast in een landhuis bij een collega op het werk, was ik verbaasd over het aantal bloeiende rozen dat haar grootvader fokte. Het is iets in de regio Moskou. We hebben ook een zomerhuisje, maar we hadden geen rozen in zulke aantallen. Er waren 3-5 struiken, die periodiek belemmerd en verdwenen. Natuurlijk liet grootvader me niet gaan zonder een enorm boeket en advies.

En hij adviseerde mij voor onze klimaatrozen van het Floribunda-ras. En toch - een boeket, nadat hij in een vaas zal staan ​​en zal verdorren, niet om het weg te gooien, maar om de verbleekte bloemen af ​​te snijden en de takken in de grond te planten, te verdiepen met 3-4 knoppen. Het wortelsysteem ontwikkelt zich vanuit de nieren. Wel, en toch - wees niet boos, als niet alle rozen worden geaccepteerd.
Ik deed het. Inderdaad, niet alle takken vielen op. In de lente verschenen bladeren op verschillende takken. In het eerste jaar gaven verschillende bloemen de grootste en sterkste rozen. Door de jaren heen zijn de struiken gegroeid.
Het verzorgen van rozen is eenvoudig: 2-3 keer per seizoen spuit ik de struiken door met chemicaliën van de Coloradokever, omdat rozen dol zijn op insectenplagen die bladeren en knoppen eten; periodiek ga ik door alle struiken en snijd vervaagde bloemen af, zodat de rozen er fris uitzien en nieuwe knoppen sneller verschijnen; tegen de winter mulch, maai en snijd ik takken op de grond (ik blijf propageren), ik bedek struiken met lapnik-takken. Rozen winter goed, sommige struiken overwinteren naar mij zonder onderdak.

Floribunda-rozen beginnen te bloeien in juni en de bloei gaat door totdat ze bedekt zijn voor de winter. De bloei is constant en overvloedig, op één tak van de struik voor verschillende knoppen. Wanneer sommige vervagen, bloeien andere bloemen snel.

Ik raad rozen van floribunda aan luie zomerbewoners en mensen die geen tijd hebben voor het nauwgezet verzorgen van planten in de tuin.

http://spasibovsem.ru/responses/rozy-floribunda-krasochnoe-tsvetenie-v-sadu-pri-ochen-prostom-uhode.html

Top 6 mooiste floribunda-rozen voor de middelste band

Een artikel aan een nieuwe verzameling toevoegen

Wil je van je tuin een waar paradijs maken, maar weet je niet hoe je het moet doen? Plant floribunda-rozen op uw perceel: deze planten, waarvan decoratieve legendes deel uitmaken, zullen u verrassen met hun vermogen om zich aan te passen aan de omstandigheden op de middelste rijstrook.

Floribunda-rozen zijn inferieur aan de hybride theebedekkende toppen en het is moeilijk om ze extreem geurig te noemen. Desondanks plantten ervaren rozenkwekers hen met veel plezier op hun sites. Een dergelijke eerbiedige houding is gemakkelijk uit te leggen: de rozen van floribunda bloeien heel overvloedig en bijna ononderbroken gedurende het seizoen en het is heel gemakkelijk om voor hen te zorgen.

Een ander voordeel van floribunda is de hoge aanpassingsvermogen aan het klimaat van gematigde breedtegraden. Deze planten zijn niet alleen niet bang voor strenge vorst en langdurige regens, maar tolereren ook droogte en zijn resistent tegen ziekten en plagen.

Om het u gemakkelijker te maken om te beslissen, hebben we 6 van de mooiste (volgens professionals en gewone bloemkwekers) variëteiten van Floribunda-rozen geselecteerd, die ideaal zijn om op de middelste rijstrook te groeien.

The Brothers Grimm (Gebruder Grimm)

Ongebruikelijk aantrekkelijk en duurzaam - deze woorden karakteriseren de rozen van deze variëteit.

De bloemen veranderen geleidelijk van kleur (van rood-geel met geel omgekeerd naar karmozijnrood) en trekken het hele seizoen de aandacht van anderen. Hun felle kleur tegen de achtergrond van schitterend donkergroen blad is echt een prachtig gezicht en een subtiel, subtiel aroma is een echte traktatie voor mensen met een ontwikkeld reukvermogen.

Een weelderige hoge (tot 90 cm) struik verdraagt ​​warmte goed, is niet bang voor langdurige regen, sterke wind of bittere kou. Planten zijn uiterst resistent tegen ziekten en plagen, zelfs omnivore bladluizen geven er de voorkeur aan ze te vermijden.

http://www.ogorod.ru/ru/outdoor/rose/9612/Top-6-roz-floribunda-dlya-srednej-polosy.htm

Publicaties Van Meerjarige Bloemen